logo-visoka-2.jpg
bosch1.jpg
man1.jpg
wabco1.jpg
bihamk1.jpg
mitsubishi-1.jpg
nissan-1.jpg
toyota-1.jpg
merc1.jpg
bosch-accu-1.jpg
hummer-1.jpg
legea1.jpg
kia1.jpg
Naslovnica arrow Eurobenz d.o.o.
Eurobenz d.o.o.

 

 Poduzeće EUROBENZ d.o.o. za trgovinu i ugostiteljsko Grude, osnovano je 1996 godine. Adresa poduzeća: Sovici b.b. 88340 Grude, BiH
 ebenz14.jpg
 Osnovna djelatnost poduzeća je uvoz i prodaja nafte i naftnih derivata. Prodaju naftnih derivata poduzeće EUROBENZ vrši preko vlastitih benzinskih postaja u Sovićima, a potom i preko benzinskih postaja u Drinovcima i Posušju, a veleprodajna mreža vremenom se širi novim kupcima, koji su u našem poduzeću pronašli sigurnog i ozbiljnog poslovnog partnera, tako da danas EUROBENZ posluje i isporučuje naftne derivate brojnim kupcima iz cijele Bosne i Hercegovine. Pored navedene, EUROBENZ se bavi nizom drugih djelatnosti. Uvoznik je i ekskluzivni distributer akumulatora i baterija BOSCH, koje uspješno distribuira preko niza prodajnih mjesta, ovlaštenih sennsa i kupaca. Važno je napomenuti daje sjedište poduzeća smješteno u tkz. kompleksu «EUROBENZ» koje se sastoji od servisa za osobna i teretna vozila, opremljenog najmodernijom opremom, i ovlaštenog servisa MAN 24h te auto praonice za osobna i teretna vozila. U sklopu servisa je i trgovina i skladište auto dijelova, rezervne opreme i auto kozmetike. EUROBENZ posjeduje i stanicu za tehnički pregled vozila i tahograf servis. Jedinica za prijevoz sastoji se od 13 teretnih vozila i auto-cisterni za prijevoz naftnih derivata, te dostavnih vozila za prijevoz drugih roba.
 

dorin.jpg

 

EUROBENZ se bavi i ugostiteljstvom. Naime, u sklopu poduzeća otvoren je motel i restoran DORIN, koji zahvaljujući veličini i zanimljivosti, kao i izuzetno povoljnoj lokaciji, već nakon kratkog vremena rada uspješno posluje.

EUROBENZ je usko povezan sa sestrinskim poduzećima VISOKA d.o.o. i ALPE ADRIA COMPANY d.o.o.